Milyen drága egy hajbeültetés?

A hajbeültetés

A hajbeültetés egy olyan beavatkozás, amely során a páciens saját hajszálait ültetjük át a hajhiányos területekre. A donorterület, ahonnan a hajszálakat kinyerjük, a fej tarkótáji részén található. Az itt lévő hajszálak azért alkalmasak az átültetésre, mert ellenállnak a kopaszodást okozó DHT hormonnak, és ezt az ellenállóképességüket a beültetett területen is megőrzik, tehát a továbbiakban nem fognak kihullani.

Ma a hajbeültetés az egyetlen olyan módszer, amely biztos eredmény hoz a kopaszodás ellen. Ugyan számos más eszközről és termékről olvashatunk vagy hallhatunk, de ezek csak ideiglenes megoldást nyújtanak, vagy egyáltalán nem hoznak eredményt, sőt, még a hajhiányos területet is növelhetik. A kopaszodás általában hormonális eredetű, ezért ennek is betudható az, hogy a különböző samponok vagy egyéb eszközök nem tudnak szembeszállni vele, csak a hajbeültetés képes végleges megoldást nyújtani.

A hajbeültetés költségei

Hajbeültetés után

A hajbeültetés végső árának megállapítása csak egy alapos hajvizsgálat után lehetséges. Látatlanban ezt nem lehet megmondani, hiszen mindenki hajritkulása más, ezért a fizetendő összeg is minden esetben más lesz. A hajtranszplantáció árát befolyásoló legfontosabb tényezők a következők: a beültetett terület nagysága, a kiválasztott módszer (FUE, FUE2, SHE), valamint a beavatkozás bonyolultsága pl. forgóba történő hajbeültetés nagyon komplikált, ezért ebben az esetben felárat kell számolnunk.

Klinikánkon a fizetés megkönnyítéséért rendszeres akciókat tartunk. Szeretnénk ugyanis, ha minél több ember megengedhetné magának ezt a szolgáltatás, mivel mindenkinek jár a neki tetsző külső. A hajátültetési árainkat is úgy határoztuk meg, hogy az megfeleljen az általunk nyújtott kiváló minőségű szolgáltatásnak, ugyanakkor a lehető legtöbb ember pénztárcájának is. Az árainkról és legfrissebb akcióinkról weboldalunkon tájékozódhat.
Amennyiben hajbeültetésen gondolkozik, keresse fel klinikánkat, és vegyen részt az ingyenes konzultációnkon. A megbeszélés és a hajvizsgálat után személyre szabott és végleges árat tudunk mondani, amely fedezi a hajbeültetés minden költségét. Nálunk nincsenek rejtett és utólag fizetendő összegek. A hajbeültetés után mi 100%-os garantált eredményt és hajbeültetési garanciát vállalunk!

Minőségi hajbeültetést csak a HIMG hajbeültetési klinikától!